Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can choose for each category to opt-in/out whenever you want.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

Supports are subject to the following rules:

  • You can create up to 3 proposals.
  • You must distribute a minimum of 3 supports among different proposals. You have to support 3 more proposals for your supports to be taken into account.

PLANTRES AROMÀTIQUES, MEDICINALS I SILVESTRES

Avatar: Official proposal
Official proposal

Breu descripció:
Mètodes de recol·lecció i conservació
Explicació:
La recol·lecció de plantes silvestres sempre ha estat una font de menjar i medicina per als humans. Durant segles, hem recol·lectat nous comestibles, fongs, fruites, herbes, espècies, resines, farratge, fibres per construir refugis i habitatges, roba o estris, i productes de plantes o animals per a ús medicinal, cosmètic o cultural.
D’aquests, les plantes aromàtiques i medicinals tenen un paper central, són la base de les medicines i cosmètics, i objecte de comerç nacional i internacional.
La creixent demanda de plantes planteja importants reptes ecològics i socials. La pressió sobre espècies vulnerables pot danyar ecosistemes locals i l’entorn dels recol·lectors. Per això, la recol·lecció silvestre s’ha de fer de manera sostenible, és a dir, de forma que permeti que les poblacions romanguin estables i tinguin prou temps per reproduir-se i créixer.
Quins consells cal respectar per poder fer recol·lecció silvestre?
Quines parts de les plantes es poden recol·lectar?
Com cal conservar les plantes recol·lectades?
Modalitat:
Presencial, iteneraris pel camí de les aigües.
Requeriments:
Sabatilles de caminar

Comment

Confirm

Please log in

The password is too short.

Share