Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can choose for each category to opt-in/out whenever you want.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

Supports are subject to the following rules:

  • You can create up to 3 proposals.
  • You must distribute a minimum of 3 supports among different proposals. You have to support 3 more proposals for your supports to be taken into account.

EL LLENGUATGE DE LES FLORS

Avatar: Official proposal
Official proposal

Breu descripció:
Crea la teva inicial amb flors preservades
Explicació:
En aquest monogràfic es farà un centre de taula amb flors preservades. La característica més destacada de les flors preservades és que són flors 100% naturals, però tot i així duren en el temps.
Són flors que no es marceixen, que mantenen l’aspecte i la textura de les flors naturals perquè han estat sotmeses a un tractament per fer duradora la seva bellesa. Algunes poden mantenir el seu color original i d’altres poden estar tintades.
Cada participant podrà escollir la seva inicial, que posteriorment es recobrirà de flors preservades, per poder-ne gaudir molt temps. El material està inclòs.
El taller està previst fer-lo de forma presencial. En cas que no es pogués, es portaria a terme en línia. Llavors, cada participant hauria de venir al centre cívic a buscar el material que s’utilitzaria per fer el taller, i el dia del taller es connectarien amb la tallerista en directe mitjançant un enllaç. D’aquesta manera es podrien anar seguint les instruccions i fer l’activitat conjuntament.
Modalitat:
Presencial
Requeriments:
Portar flors de temporada

Comment

Confirm

Please log in

The password is too short.

Share