Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can choose for each category to opt-in/out whenever you want.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

Supports are subject to the following rules:

  • You can create up to 3 proposals.
  • You must distribute a minimum of 3 supports among different proposals. You have to support 3 more proposals for your supports to be taken into account.

HO'OPONOPONO

Avatar: Official proposal
Official proposal

Breu descripció:
Tècnica hawaiana de resolució de problemes
Explicació:
L’ho’oponopono és una eina ancestral que ens arriba des de Hawai després d’estar durant segles ben guardada pels kahunes (els “guardians del secret”). Ho’oponopono és l’instrument de la filosofia de l’Esperit d’Aloha, que parla de l’energia amorosa present en la comú-unitat que formem cadascun de nosaltres, amb els altres, amb la naturalesa i amb el cosmos. En l’esperit d’Aloha es convida sempre a adoptar les actituds que incrementen aquesta vibració d’amor infinit per tal de viure en pau i harmonia amb els altres i amb l’entorn.
Quan en la nostra vida ens trobem amb problemes i conflictes de qualsevol tipus (a nivell físic, emocional, econòmic, espiritual…) l’ho’oponopono és una eina que ens permet, a través del perdó i l’amor, sanar les causes que són l’origen del problema.
​L’Ho’oponopono té a veure amb reconèixer que som creadors i que tenim responsabilitat en el que ens passa en la nostra vida. I el que no hem creat amb gaire amor, encara que potser no recordem ni quan ni on, podem perdonar-lo, deixar-lo anar i continuar més lleugers el nostre camí.
​L’Ho’oponopono es practica fent servir el poder de la paraula per alliberar l’energia de les memòries doloroses que guardem dins nostre i que sense saber-ho ens causa conflictes, dolors o malalties. Anem esborrant tot el que no som per anar trobant quina és la nostra veritable identitat.
Modalitat:
Presencial
Requeriments:
Pau interior

Comment

Confirm

Please log in

The password is too short.

Share