Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can choose for each category to opt-in/out whenever you want.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

Supports are subject to the following rules:

  • You can support up to 6 proposals.
  • You can create up to 1 proposals.
  • Each proposal can accumulate more than supports
  • You must distribute a minimum of 6 supports among different proposals. You have to support 6 more proposals for your supports to be taken into account.

8

Avatar: Official proposal
Official proposal

El caràcter generalista del grau, sumat a aquesta devaluació en el mercat laboral, provocaria a l'estudiant la necessitat d'assumir el màster com una condiciósine qua nonen la seva formació acadèmica. Amb aquest fet, es fa palesa la voluntat de l'Estat Espanyol d'ampliar la seva producció d'estudiants amb màster (que es troba a la cua de la Unió Europea amb menys del 25% de les estudiants, davant del 50% d'Alemanya o el 75% de França), cosa que provocaria que les estudiants que no poguessin pagar un màster quedessin pràcticament relegades d'una educació superior de qualitat. En la mateixa línia que les pujades de taxes de l'EU-2015, la classe treballadora i les classes populars caminen cap a tenir cada cop menys presència a la Universitat i el món acadèmic.

Comment

Confirm

Please log in

The password is too short.

Share